Louwman Group start samenwerking met Aon

Verzekeraar Aon en dealergroep Louwman gaan samen werken aan mobiliteitsoplossingen. Een voorbeeld van de samenwerking is de Zorgfiets, een speciaal ontworpen e-bike voor zorgmedewerkers.

“In een periode van belangrijke en snelle wijzigingen in mobiliteit zijn we trots dat we samen met een sterke kennispartner als Aon goede adviezen kunnen geven aan instellingen, bedrijven en overheden op het gebied van hun mobiliteitsbeleid en hier passende oplossingen en producten voor aanbieden. Samen realiseren we een duurzame mobiliteit voor alle klanten van Louwman en Aon”, aldus John Heller, CEO van Louwman Group.

Zorgfiets

“De Zorgfiets is een goed voorbeeld van onze innovaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid. In Louwman Group vinden we een partner waarmee we verder kunnen bouwen aan toekomstbestendige mobiliteitsoplossingen én bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers”, aldus Marc van Nuland, countrymanager Aon Nederland.”

Met de Zorgfiets wordt de reistijd voor medewerkers verkort, kregen meer cliënten zorg en werd de CO2-uitstoot van medewerkers verminderd. Louwman en Aon willen gezamenlijk in de toekomsten meer van dergelijke mobiliteitsproducten en -diensten voor de zorg ontwikkelen. Hierbij wordt gebruikgemaakt van dataverzameling en datagedreven coaching van medewerkers.

Op de foto van links naar rechts: Marc van Nuland van Aon en John Heller van Louwman Group.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2959 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *