Marco Lessacher ceo Alphabet International

Marco Lessacher is per 1 juli 2019 de nieuwe ceo van Alphabet International. Hij volgt Norbert van den Eijnden op, die het bedrijf op die datum verlaat.

marco-lessacherMarco Lessacher begon zijn carrière bij de BMW Group in 2007 waar leasemaatschappij Alphabet onderdeel van uitmaakt. Hij was onder andere ceo van BMW Financial Services en Alphabet Germany. “Ik kijk erg uit naar deze nieuwe uitdaging”, zei Lessacher. “Met een sterk team en een duidelijke visie, zullen we de koers bepalen voor een succesvolle toekomst.”

Bezinnen

Van den Eijnden werkte sinds 2008 voor de BMW Group, aanvankelijk als algemeen directeur van BMW Financial Services, en uiteindelijk als ceo van Alphabet, met hoofdkwartier in Duitsland. Van den Eijnden heeft de leasemaatschappij gepositioneerd als een toonaangevende leverancier van zakelijke mobiliteit, actief in 28 landen en met een wagenpark van ruim 700.000 auto’s. Met het neerleggen van zijn functie keert Norbert van den Eijnden terug naar Nederland. Hier zal hij zich bezinnen op een volgende stap in zijn carrière.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3053 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters