Marien Kreuger vertrekt bij Arval Nederland

Operationeel directeur Marien Kreuger vertrekt per 1 november bij Arval Nederland. Arval laat weten dat gezamenlijk tot de scheiding is besloten, waarbij Kreuger te kennen heeft gegeven als zelfstandig ondernemer verder te willen gaan.

Kreuger heeft 26 jaar voor Arval gewerk. Hij begon als technisch beheerder en werkte zich op tot directeur, waarbij hij verschillende nationale en internationale functies heeft bekleed. “Doorgroeien is binnen Arval altijd mogelijk geweest en ik ben Arval daar ontzettend dankbaar voor”, aldus Kreuger.

Automatisering

Kreuger was betrokken bij verschillende projecten rondom de automatisering en optimalisatie van de operatie binnen Arval. “Marien heeft een grote bijdrage geleverd om Arval heel erg ver te brengen. Wij danken Marien voor zijn jarenlange inzet en wensen hem veel succes in de toekomst”, aldus Onno Bierhoff, algemeen directeur Arval Nederland.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.