Mathieu Sponselee naar Stellantis

Stellantis Nederland stelt Mathieu Sponselee per 1 mei aan als manager corporate sales voor de merken Peugeot, Citroën, DS en Opel. Sponselee volgt daarmee Mike Wesselink op, die na 22 jaar de organisatie zal verlaten.

Mathieu Sponselee is afkomstig van Alphabet Nederland. “Mathieu heeft een uitstekende kennis van leasing, de dynamische mobiliteitsmarkt en veranderende uitdagingen omtrent grote bedrijfswagenparken”, aldus Pim de Graauw, directeur B2B & Used Cars van Stellantis Nederland. “Zijn voornaamste kracht is het uitbouwen van lange termijn relaties – zowel met interne stakeholders als extern met klanten – op een strategisch niveau, waarmee hij van grote toegevoegde waarde voor onze B2B-afdeling zal zijn.”

Transformatie

Mathieu Sponselee: “Voor mij is dit een fantastische kans om mezelf verder te ontwikkelen vanuit de zijde van autofabrikant in de transformatie naar elektrisch rijden en nieuwe vormen van mobiliteit. Ik kijk er enorm naar uit om een bijdrage te leveren aan het succes van de snel veranderende Stellantis-organisatie!”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3525 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.