Menno Kuipers salesmanager Profile

Profile International heeft Menno Kuipers (50) per 1 april aangesteld als salesmanager bij Profile Zakelijk in de Benelux. Hiermee speelt Profile in op de mobility shift van privé naar zakelijk eigenaarschap.

In zijn nieuwe functie is Kuipers verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten in de zakelijke markt in de Benelux. Hij stuurt een team van accountmanagers aan en gaat zich voornamelijk richten op het verder uitbouwen van de zakelijke positie en het klantenportfolio van Profile Benelux.

Uitbouwen

Kuipers heeft ervaring in diverse salesmanagementfuncties in de automotive branche. Hij werkte onder meer als manager fleet & business sales bij auto-importeur FCA Netherlands en als manager sales & mobiliteitsadvies bij Terberg Business Lease Group. Kuipers over zijn aanstelling: “Ik heb veel zin om bij te dragen aan de invulling van de strategie en visie van Profile. Met mijn kennis en kunde wil ik het salesmanagement naar een nog hoger niveau tillen. Ik weet zeker dat we de positie van Profile Zakelijk als dé partner op het gebied van mobiliteitsoplossingen nog sterker kunnen uitbouwen.”

Uitdagingen

Commercieel directeur Jen De Clerck is verheugd met de komst van Menno Kuipers: “Wij zijn zeer blij met de versterking van Menno vanwege zijn ruime ervaring binnen alle takken van de automotive branche. Met Menno hebben we een belangrijke functie binnen onze formule ingevuld. Niet alleen om onze positie te blijven versterken en een nog betere klantfocus te realiseren, maar ook om de uitdagingen van de toekomst te trotseren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2636 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *