Mobiliteitsdienst Accor dankzij Mobilize

Hotelexploitant Accor biedt de leden van zijn loyaliteitsprogramma Accor Live Limitless nu ook mobiliteit aan dankzij een samenwerking met Mobilize, het mobiliteitsmerk van Renault, dat hiervoor zijn startup Karhoo gebruikt.

Leden van het loyaliteitsprogramma kunnen een taxi of huurauto reserveren in de app of via de website. De mobiliteitsdienst is beschikbaar in 490 steden in 21 landen, waaronder Nederland.

“Het overal kunnen faciliteren van mobiliteit voor iedereen is de essentie van Mobilize en we zijn trots op de samenwerking met Accor als onderdeel van het ALL-loyaliteitsprogramma. Ons platform maakt reizen in stedelijke omgevingen mogelijk door krachtige technologie waarmee gebruikers verbonden zijn met 1,8 miljoen voertuigen van 2500 taxi- en huurvloten over de hele wereld. Door mobiliteit toe te voegen aan de diensten die onze zakenpartners zoals Accor al aanbieden, kunnen zij de ervaringen en tevredenheid van hun klanten verbeteren”, zegt Fedra Ribeiro, ceo van Karhoo.

Transfer

“Nu het aantal wereldwijde reisbewegingen weer toeneemt wilden we een tastbare service voor thuis of onderweg bieden aan onze ALL App-gebruikers. Deze one-stop-shop mobiliteitsoplossing is naadloos geïntegreerd na uw hotelreservering. Het stelt onze ALL-leden in staat om hun transfer van de luchthaven naar het hotel of een rit in de stad te boeken met hun ALL-punten. Zowel gebruiksvriendelijk als consistent, waar je ook bent”, zegt Mehdi Hemici namens Accor.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.