Mobility Lease Platform gelanceerd

Mobility Lease Platform (MLP) heeft de deuren geopend als centraal platform tussen het aanbod van en de vraag naar mobiliteitsoplossingen. Samenwerkingspartners DAK Mobiliteit, Autoleaseman en UrbanEazy zijn als eerste partijen gekoppeld aan MLP.

Als nieuwe mobiliteitsprovider brengt DAK Mobiliteit wielen en financiering samen voor de beste mobiliteitsdeal, het beste advies en het beste financiële pakket via een netwerk van 1.500 advieskantoren en 2,5 miljoen eindklanten. Tegelijkertijd zet MLP de deuren nog verder open voor andere samenwerkingsverbanden in de intermediaire markt, waar ook de eerste gesprekken al voor worden gevoerd.

Autoleaseman en DAK Intermediairscollectief hebben hun strepen in hun respectievelijke vakgebieden al ruimschoots verdiend. Samen met dochterbedrijf UrbanEazy biedt Autoleaseman een breed pakket aan mobiliteitsproducten, samengesteld volgens de richtlijnen voor het Keurmerk Private Lease, met een focus op gebruik in plaats van bezit. DAK Intermediairscollectief viert dit jaar zijn 40-jarig bestaan als één van de grootste adviescollectieven in hypotheken en verzekeringen van ons land.

Maandlastenadvisering

Via Mobility Lease Platform krijgen Autoleaseman en UrbanEazy met DAK Mobiliteit de beschikking over een ongekend groot netwerk van mobiliteitsadvieskantoren, terwijl de 1.500 aangesloten leden bij DAK hun klanten een compleet nieuw product kunnen presenteren in de vorm van mobiliteitsadvies op maat. De samenwerking die DAK en Autoleaseman al hadden wordt hiermee sterk uitgebreid en past uitstekend binnen maandlastenadvisering.

“De ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit gaan momenteel razendsnel, waarbij het 100% zeker is dat leasing en elektrificatie elkaar gaan vinden,” aldus Maik Dielissen (rechts op de foto), algemeen directeur van Autoleaseman en medeoprichter van Mobility Lease Platform. Ook Tim Rijvers, algemeen directeur van DAK Intermediairscollectief en medeoprichter van Mobility Lease Platform, is overtuigd van de onbegrensde mogelijkheden die de joint-venture aangesloten partijen biedt. “Met DAK Mobiliteit introduceren wij mobiliteit als nieuw adviesdomein bij onze 1.500 aangesloten leden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *