Mobilize introduceert Limo voor taxidiensten

Met de presentatie tijdens de aanstaande IAA-tentoonstelling van de Limo, een 4,67 meter lange vierdeurs sedan, introduceert Mobilize een volledig elektrische auto voor taxidiensten, met inbegrip van onderhoud. De Limo komt beschikbaar in de tweede helft van 2022.

Mobilize is een gezamenlijke onderneming van Renault en Jiangling Motors Group. De financiering geschiedt dan ook via Renaults RCI Bank and Services. Die maakt verhuurcontracten beschikbaar met een flexibel aantal kilometers en flexibele contractduur. De Limo, alleen beschikbaar in de vorm van een abonnement, is zodoende geschikt voor zowel full-time als part-time en zelfs eenmalige rijders. Die laatste groep wordt dan bediend via een pay-as-you-drive-oplossing.

Limo

Nog even over de auto: de volledig elektrische Limo heeft volgens de WLTP-rijcyclus een actieradius van rond de 450 kilometer en een laadruimte van 411 liter.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *