Nissan NL focust op grootzakelijke markt

Nissan Nederland heeft Robert Zitter aangesteld als Director Corporate Sales. Hij richt zich op de uitbouw van Nissans positie op de grootzakelijke markt. Zitter stapt over van Leaseplan, waar hij ruim tien jaar in diverse (inter)nationale functies werkte.

Zowel de branche als het merk staat voor grote ontwikkelingen, blikt Robert Zitter vooruit: “Bedrijven willen de emissie van hun wagenpark terugdringen, en we zitten in een shift van bezit naar gebruik.” Zitter ziet rond het thema mobiliteit nieuwe businessmodellen ontstaan, met online platforms als basis. “Mobiliteitsproviders leveren hun diensten via deze platforms, waar verschillende mobiliteitsvormen zoals auto, trein en fiets worden gekoppeld.”

Emissievrij

Daarnaast staat emissievrije mobiliteit in het middelpunt van de aandacht. “Grote bedrijven kiezen steeds vaker voor elektrisch rijden. Als een van de weinige merken kunnen we zero-emissie-mobiliteit leveren tegen een gunstig maandbedrag.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †