Obligatieprogramma MisterGreen voor 25 miljoen

Leasemaatschappij voor uitsluitend volledig elektrische auto’s MisterGreen is een nieuw obligatieprogramma gestart. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft hiervoor toestemming gegeven tot 25 miljoen euro aan obligaties uit te geven. De eerste 1,5 miljoen euro zijn begin januari al opgehaald in een eerste serie.

MisterGreen heeft een wagenpark van 3500 elektrische auto’s in Nederland, België, Duitsland en Denemarken, en wil met de nieuwe kapitaalinjectie zijn elektrische wagenpark verder uitbreiden. “Wereldwijd is er een transitie gaande van fossiele energievoorziening naar duurzame energie”, zegt Caroline van Asselbergs-Van Dijl, ceo van MisterGreen. “Dat betekent dat ook de transitie naar elektrisch rijden in volle gang is en gelukkig ook aan populariteit wint. Deze investeringen bieden ons nog meer mogelijkheden om verder te groeien in zowel het binnen- als buitenland.”

Prospectus

MisterGreen heeft een prospectusplicht. Dat betekent dat het een door de AFM goedgekeurd prospectus beschikbaar moet stellen wanneer binnen twaalf maanden meer dan vijf miljoen euro aan obligaties wordt uitgegeven. De prospectus is op de website van MisterGreen te raadplegen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.