Ook AutoCrew biedt privélease

In navolging van Bosch Car Service is het per 1 maart 2021 voor prviérijders ook mogelijk om via een AutoCrew-garage een leasecontract af te sluiten. Bosch werkt hiervoor samen met Hitachi Capital Mobility.

Bij privélease betaalt de klant een vast maandbedrag tijdens de afgesproken duur van het leasecontract. Er kan gekozen worden voor een looptijd van drie, vier of vijf jaar, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Wie meer rijdt, betaalt achteraf een meerprijs per kilometer.

Vast bedrag

Het vaste maandbedrag is inclusief verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud, reparatie, banden en pechhulp in binnen- en buitenland. “De klant hoeft alleen nog de brandstof te betalen”, zegt Patricia van Baal, conceptmanager AutoCrew. “En voor onderhoud kan de klant uiteraard bij zijn favoriete AutoCrew of Bosch Car Service terecht.“

Een bijkomend voordeel is dat de bonus-maluskorting opgebouwd door de schadevrije jaren van de klant wordt meegenomen en dat gedurende het leasecontract de schadevrije jaren verder worden opgebouwd.

Occasionlease

Zowel AutoCrew als Bosch Car Service bieden een ruime keuze aan modellen voor een privéleasecontract. Ook is het mogelijk om een jonge occasion leasen, met maximaal 30.000 kilometer en ten hoogste 1 jaar oud.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2466 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *