Pilot privélease Univé en Athlon

Univé is in maart 2019 een pilot voor privélease gestart in samenwerking met Athlon.

Door de samenwerking kan Univé zijn klanten een nieuwe of jonge tweedehands auto met een privéleasecontract aanbieden.

Match

Marchel Koops, algemeen directeur Athlon Nederland: “Deze gezamenlijke pilot op het gebied van private lease is een goede match met de expertise van Athlon als aanbieder van lease en mobiliteitsoplossingen. Op deze manier kunnen we een breder publiek flexibel, kostenefficiënt vervoer bieden én zo bijdragen aan het verduurzamen van mobiliteit in Nederland. Het gezamenlijke Athlon en Univé innovatieteam heeft al zijn vruchten afgeworpen, we kijken dan ook uit naar de verdere samenwerking met Univé in deze pilot.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

  • 8 maart 2019 om 16:14
    Permalink

    Ook “jong gebruikt” leasen? Ik schat zomaar in dat het weinig toegepast gaat worden. Bij inzet van een nieuwe auto is er altijd een interessant verschil tussen catalogusprijs en inkoopwaarde, maar bij jong gebruikt werkt dat niet zo. In een vraagprijs (moet wel merkbaar onder nieuwwaarde zijn) of bestaande boekwaarde van jong gebruikt is geen marge te ontdekken, terwijl de servicekosten altijd hoger zijn dan van een nieuw exemplaar. Afijn, de tijd zal het leren.

Reacties zijn gesloten.