PSA introduceert Free2Move in Nederland

Groupe PSA heeft naast een aantal automerken ook het mobiliteitsplatform Free2Move in huis. Vandaag wordt dit in de Benelux officieel geïntroduceerd.

Naast de automerken Peugeot, Citroën, DS, Opel en Vauxhall is Groupe PSA ook eigenaar van de garageconcepten Eurorepar, Misterauto, Autobutler en het mobiliteitsplatform Free2Move. Die laatste is aanbieder van mobiliteitsoplossingen voor consumenten en de zakelijke markt. In 2030 wil PSA met Free2Move toonaangevend in de wereld zijn.

B-to-B

Ondanks dat het platform ook op particuliere consumenten is gericht, lag het accent bij de introductie op de B-to-B-activiteiten van Free2Move. Het platform is inmiddels actief in tien landen, waaronder de VS, China, Frankrijk, Duitsland en nu dus ook de Benelux. Als mobiliteitsmerk van Groupe PSA biedt Free2Move naast de telematicaoplossing Connect Fleet ook zakelijk autodelen – fleetsharing – en full operational lease, een compleet en geïntegreerd aanbod diensten dat geschikt is voor alle merken binnen en buiten de PSA-merkenportfolio. Free2Move zegt daarmee het meest complete en praktische pakket aan mobiliteitsoplossingen te bieden waarmee fleetbeheerders besparingen in hun mobiliteitsbudget kunnen realiseren.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1702 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen