Tomtom Telematics gaat Webfleet Solutions heten

Bridgestone, sinds 1 april 2019 eigenaar van Tomtom Telematics, kondigt aan dat het de naam van de aanbieder van telematicaoplossingen met ingang van 1 oktober verandert in Webfleet Solutions.

Met de overname van Tomtom Telematics gaf Bridgestone te kennen zijn diensten als bandenproducent te willen uitbreiden naar het aanbieden van mobiliteitsoplossingen.

Ambitie

In een toelichting op de naamswijziging benoemt Paolo Ferrari expliciet die ambitie van Bridgestone. “Toen we begin dit jaar Tomtom Telematics overnamen, creëerden we een topspeler in fleetoplossingen. Samen kunnen we marktleider worden in deze ontzettend boeiende, snel groeiende en innovatieve tak van de mobiliteitssector. We hebben de ambitie, infrastructuur, middelen en de vereiste data en inzichten in huis en we kunnen rekenen op de juiste mensen en hun ongeëvenaarde vakkennis. Terwijl de nieuwe werelden van verbonden en autonome mobiliteit steeds sneller werkelijkheid worden, kunnen Bridgestone en Webfleet Solutions er samen voor zorgen dat onze klanten kunnen genieten van werkelijk alle voordelen van dit nieuwe tijdperk.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *