Volksbank rijdt in 2022 volledig elektrisch

De Volksbank heeft het beheer van zijn wagenpark voor de komende jaren uitbesteed aan De Wagenparkbeheerders. Aan hen ervoor te zorgen dat het wagenpark in 2022 volledig elektrisch is.

Het wagenpark van De Volksbank omvat 275 auto’s, die alle persoonsgebonden zijn. Medewerkers van De Volksbank die een leaseauto mogen uitkiezen, kunnen nu al alleen kiezen voor een volledig elektrische auto. Met een looptijd van drie jaar betekent dit dat eind 2022 alle brandstofauto’s in de vloot van De Volksbank zijn vervangen door volledig elektrische auto’s.

Flexibel en duurzaam

Directeur Maikel van de Sande van De Wagenparkbeheerders is trots op het winnen van deze opdracht. “Wij hebben De Volksbank kunnen overtuigen van onze kennis en kunde en mogen nu invulling te geven aan het beheer. Met ons team van ervaren specialisten voeren wij wagenparkbeheer en leveranciersmanagement heel professioneel uit. Ondersteund door fleet management software Hubble doen we dit ook nog eens heel efficiënt en zijn we in staat om onze klanten snel en duidelijk te adviseren. Flexibiliteit en duurzaamheid zijn daarbij natuurlijk heel actueel. We bieden daar hele mooie oplossingen voor en zien er naar uit om aan de slag te gaan.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2902 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *