Zakelijke deelauto’s bij Van Mossel

Van Mossel Automotive Groep breidt het dienstenpakket van Van Mossel Autolease en J&T Autolease uit met Zakelijk Autodelen, speciaal ontwikkeld voor ondernemers die hiermee met minder auto’s toe kunnen. Van Mossel claimt een gemiddeld besparing op de kilometerkosten bij Zakelijk Autodelen van 15 procent vergeleken met poolauto’s, huurauto’s of losse declaraties.

Het efficiënter gebruiken van minder zakelijke auto’s verlaagt de CO2-footprint en beperkt kostbare CO2-heffingen voor ondernemingen, aldus Van Mossel. Voor het gebruik van de deelauto’s hebben Van Mossel Autolease en J&T Autolease, in samenwerking met specialist Mobyone, een reserveringsapp ontwikkeld.

Flexibiliteit

“Van Mossel Autolease en J&T Autolease zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot complete mobiliteitsproviders die klanten ondersteunen bij het ondernemen”, aldus algemeen directeur Armand van Veen. “Met Zakelijk Autodelen zetten wij nu een volgende stap. Dit nieuwe initiatief sluit zowel voor onze klanten als voor onszelf aan bij de wens van toekomstgericht ondernemen en van meer flexibiliteit in mobiliteit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *