fbpx
bekeken: 7049 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

LKQ neemt MPM International Oil Company over

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 september 2018, 17:19

Leestijd: < 1 minuut

LKQ heeft overeenstemming bereikt met de aandeelhouders van MPM International Oil Company bv om een honderd procent belang te nemen in het bedrijf per 1 september 2018.

“De sterke expansie van LKQ in Europa en de kansen voor LKQ om in Europa te groeien op het gebied van oliën en vloeistoffen hebben geleid tot dit besluit”, aldus het persbericht. MPM is voor LKQ en haar partners in Europa in meerdere landen (Nederland, België, Frankrijk, Scandinavië) al haar kernleverancier voor oliën en vloeistoffen. De huidige directie van MPM zal de verdere (internationale) expansie van MPM gaan leiden, met Michiel van Wilgen in de rol als algemeen directeur.

Competence

MPM zal het nieuwe ‘competence centre’ worden voor LKQ in Europa op het gebied van oliën en vloeistoffen. Hiermee bereikt LKQ de gewenste synergie met MPM in Europa en kan LKQ naar eigen zeggen “maximaal gebruik maken van de expertise en het bewezen succesmodel van MPM.”

MPM is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994. De fabriek en het kantoor staan sinds 2007 in Delft. MPM groeide de afgelopen vijf jaar meer dan honderd procent en investeerde continu op alle terreinen om verdere internationale expansie mogelijk te maken. MPM exporteert naar meer dan vijftig landen.

Tags: , , ,

Keyless-kwestie: wedloop in…Van Mossel neemt Autobedrijf…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties