bekeken: 1621 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,75)

Louwman neemt twee Peugeot dealers over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 27 september 2016, 08:07

Leestijd: < 1 minuut

De Louman Dealer Group neemt Autoservice Eigenraam over met ingang van 1 oktober. Onder Autoservice Eigenraam vallen de Peugeot dealerbedrijven in Schiedam en Naaldwijk.

“Wij zijn heel trots dat wij met deze overname de Peugeot dealer voor groot Rotterdam worden”, aldus directeur Marco Broere van Louwman Dealer Group. De vestigingen van Eigenraam zullen verder gaan onder de naam Blauwendaal. Martin en Rob Eigenraam zullen voor de vestigingen werkzaam blijven. “Daarmee behouden we het familiegevoel dat ook binnen de Louwman Groep zo belangrijk is.”

Louwman breidt hiermee de Peugeot activiteiten nog verder uit en voegde eerder dit jaar al vijf Peugeot dealerbedrijven toe onder de naam Blauwendaal. “Ook wij zijn blij dat we in deze roerige tijden een degelijke en sterke partner hebben gevonden die zorgt voor continuïteit voor onze klanten en medewerkers”, aldus directeur Martin Eigenraam. “In Vlaardingen zetten we onze activiteiten voort met de verkoop van gebruikte auto’s, service en onderhoud aan alle merken onder de naam Vakgarage Eigenraam.

Tags: , ,

Lane assist werkt niet altijd…Schadenet stapt uit Partsplan
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties