bekeken: 616 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Ludo de Mots manager personenauto’s Ford

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 15 oktober 2019, 13:44

Leestijd: < 1 minuut

Ludo de Mots (41) is per 1 oktober aangesteld als manager personenauto’s bij Ford Nederland. Hij volgt daarmee Robert Hoen (60) op, die na ruim 33 jaar in dienst te zijn geweest bij Ford met vervroegd pensioen gaat. De positie van De Mots als fleetsalesmanager wordt ingevuld door Roland Roordink (37).

Ludo de Mots (foto) zal in zijn nieuwe functie rapporteren aan Johan Claassen. De Mots startte zijn loopbaan bijna twintig jaar geleden bij Ford Nederland. Hij vervulde verschillende functies in marketing en sales, in zowel het binnen- als het buitenland. In zijn nieuwe rol als manager personenauto’s zal Ludo de Mots werken aan een verdere groei van het Nederlandse marktaandeel van personenauto’s van Ford. “Ik heb enorm veel zin in deze nieuwe uitdaging. We gaan ons modellen aanbod op korte termijn nog verder uitbreiden met onder andere de nieuwe Ford Puma en nieuwe Ford Kuga. Kort daarna komt ook de nieuwe Ford Explorer en tegen eind 2020 kunnen we ook nog een volledig elektrische SUV verwachten. Ik kijk ernaar uit om deze modellen samen met het ervaren personenauto-team van Ford Nederland in de markt te zetten”, aldus Ludo de Mots.

Fleet

De nieuwe fleetsalesmanager Roland Roordink kwam in 2006 in dienst bij Ford Nederland. De afgelopen drie jaar werkte hij als productmanager van de Ford Fiesta bij Ford Europa in Keulen. Roland Roordink: “Na mijn jarenlange ervaring bij Ford Nederland in marketing en sales, en mijn assignment bij Ford Europa in Keulen is dit een heel mooie uitdaging. De fleetmarkt is volop in beweging en een ontzettend belangrijk onderdeel van de business van Ford in Nederland. Ik zie ernaar uit om dit met het team verder uit te bouwen.”

Tags: , ,

Mobiliteitsorganisaties…Snelle herstart Millers/…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties