fbpx
bekeken: 1230 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Macadam: ook voertuiginspectie private lease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 30 juli 2018, 14:08

Leestijd: < 1 minuut

Macadam heeft zijn website optisch en inhoudelijk compleet vernieuwd. De aanpassingen zijn mede ingegeven door de ambities die het voertuiginspectiebedrijf koestert op het gebied van private lease.

Komend najaar start een pilot met zes onafhankelijke innamepunten voor de einde-contractrijder die zijn auto particulier heeft geleaset. Volgens Macadam is deze groeiende doelgroep een ander type berijder dan de klassieke lessee. Zaken als tussentijdse schouwing en het protocol voor de afsluitende inspectie vergen volgens Gerhard Prent (manager sales & marketing) een andere technische tooling. Nadere details daarover worden over enige tijd bekendgemaakt. Duidelijk is wel dat de dichtheid van het netwerk voor inname groter wordt. “We willen de klant van onze klant letterlijk tegemoet komen”, zegt Prent. “Bij private lease heb je het over een veel fijnmaziger netwerk.”

Nieuwe website

In opdracht van leasemaatschappijen, fleetowners en autofabrikanten controleert Macadam voertuigen aan het einde van hun contract op schade en eventuele gebruikerssporen. Met het oog op verdere groei is de website grondig onder handen genomen. Zo kreeg de algehele uitstraling een facelift en is gezorgd voor meer snelheid en gebruiksvriendelijkheid. Ook de schaalbaarheid bij gebruik op tablet en smartphone kreeg aandacht. Verder is het aanvragen van een offerte en online bekijken van de diverse diensten en groepen vergemakkelijkt. Binnenkort komt Macadam met een aantal nieuwe initiatieven op het gebied van remarketing, waaronder private lease.

Tags: , , , , , , , ,

Airbagdiefstal: stroom op hek…Elektrische leaseauto niet…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties