bekeken: 1406 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,50)

Maessen (Focwa) en Beljaars (Bovag) op schade-event AI

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 oktober 2016, 09:23

Leestijd: < 1 minuut

Op de eerstkomende bijeenkomst van branchenetwerk Automotive Insiders betreedt dinsdag 11 oktober zowel Denis Maessen (Focwa) als Toine Beljaars (Bovag Schadeherstelbedrijven) het podium.

De middag (ontvangst vanaf 15.30 uur) staat in het teken van de vele ontwikkelingen die schadeherstelbedrijven op zich zien afkomen. Denk onder meer aan merkerkend herstel, een nieuw keurmerk, nieuwe sturing vanuit verzekeraars en de verwachte marktkrimp in de komende jaren. Daarnaast lopen achter de schermen gesprekken over samenwerking tussen Focwa en Bovag.

Behalve in bijdragen van genoemde branchevertegenwoordigers voorziet het AI-programma ook in presentaties van:

– Erik Boertjes (Allianz), die een presentatie zal geven over de impact van veiligheidsvoorzieningen op schadevolume en schadebedrag;
– Jasper Verweij (DAT), over de impact van het veranderende wagenpark op schadeherstelwerk;
– Walter Sontrop, die namens het Singlepoint schadebedrijf Drenth zal vertellen over de keuzes die hij heeft moeten maken bij de verandering van het bedrijf.
– Aris van Werven (Autoschadeherstelmeester), die als slotspreker een update zal geven over de voortgang en plannen van deze jongste schadeketen.

De bijeenkomst begint om 15.30 uur in Fort Wierickerschans (Bodegraven) en staat onder leiding van Ric van Vugt en Leo Oude Essink. Na afloop (rond 18.45 uur) is er een netwerkborrel. Meer weten over het programma en aanmelden? Klik dan hier.

Tags: , ,

Eindhoven duurste occasionstadVerzet tegen grotere rol…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties