fbpx
bekeken: 708 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Magazine focust op opleidingen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 juli 2019, 10:22

Leestijd: < 1 minuut

Aftersales Magazine nummer 7 heeft weer een mooie artikelenmix voor u in petto. Deze maand staat het thema opleidingen centraal, want de autobranche is op alle niveaus op zoek naar zowel beginnende als ervaren vakmensen.

Vier pagina’s zijn ingeruimd voor een gesprek met Linda Jackson. Zij is de wereldwijd verantwoordelijke ceo van Citroën.

Verder vragen we uw bijzondere aandacht voor een duo-interview met twee megadealers, Charles Gilchrist uit de Verenigde Staten en Dale Butcher van het Zwitserse Emil Frey. Zij kregen het podium tijdens Dealer Day 2019 in Verona.

APK

In ieder autobedrijf dat een werkplaats exploiteert – en dat zijn de meeste – wordt APK met hoofdletters geschreven, want van GROOT belang. Een analyse van de meest recente gegevens over de apk vindt u op de 24 tot en met 26.

Vaste rubrieken

Voor de rubriek Werkplaatspraktijk trok onze redactie naar het Drentse Dalen. Hier zwaait ondernemer Ronnie Schepers de scepter over zijn bedrijf, Auto Centrum Dalen. Uiteraard vindt u in het jongste nummer meer vertrouwde columns en rubrieken, zoals Buiten Kantooruren. Deze keer portretteren we daarin Peter Langereis. Binnen kantooruren is hij accountmanager Onderdelen en Accessoires bij de Dekker Autogroep. Buiten kantooruren is hij de man achter de toeristische website frankrijkinbeeld.com.

Dit alles en meer in Aftersales Magazine nummer 7, dat vrijdag 5 juli is verschenen.

Tags: , , ,

Peter Langereis: 'Van online…Persoonlijk en relevant…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties