fbpx
bekeken: 955 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Marc van Eijl naar digitale assistent AutoChat

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 november 2020, 16:34

Leestijd: < 1 minuut

Marc van Eijl is aangesteld als countrymanager Nederland bij AutoChat, dé innovatieve 24/7 digitale assistent voor autobedrijven die zowel de verkoop als ook de werkplaats ondersteunt in het contact met prospects en/of klanten.

“Start-Up” AutoChat wordt als een “plug-in” in de website van het autobedrijf geïnstalleerd rekening houdend met de specifieke bedrijfscultuur en “look en feel” van de eigen website. Het neemt de afdeling verkoop en werkplaatsreceptie veel werk uit handen zodat deze zich meer kunnen richten op kwalitatieve opvolging van leads en de perfecte service-verlening.

Marcant Automotive

Van Eijl is geen onbekende binnen de autobranche. Hij werkte eerder bij zowel diverse auto-importeurs als ook auto Retail en meer specifiek de verkoop van gebruikte auto’s. De afgelopen jaren was hij als zelfstandig adviseur (Marcant Automotive) onder andere betrokken bij het tot stand komen van het ANWB-occasion portal (inmiddels meer dan 72.000 geadverteerde auto’s) en het nieuwe branchecollectief voor onafhankelijke autobedrijven VASS Nederland. Daarnaast trad hij op als coach voor een aantal gebruikte-auto-retailoutlets in Polen en Griekenland.

Van Eijl gaat zich vanaf 1 januari a.s. vanuit de vestiging in Breda bij AutoChat bezighouden met de acquisitie bij autobedrijven en het verder uitbouwen van deze 24/7 chatbot dienstverlening.

Tags: ,

'Eerste mondiale connected…GMTO: 'eerste automotive…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties