bekeken: 643 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Marcel van de Lustgraaf op ICT Bovemij

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 januari 2020, 12:30

Leestijd: < 1 minuut

Marcel van de Lustgraaf wordt per 1 april Chief Digital Operating Officer van Bovemij. Hij is door de Raad van Commissarissen benoemd.

Het gaat om een nieuwe rol binnen de Raad van Bestuur. Hij zal zich vooral gaan richten op de inrichting van de portalenstrategie. Bovemij beoogt daarmee de mobiliteitsconsument digitaal te verbinden met het netwerk van Bovag. Van de Lustgraaf wordt eindverantwoordelijk voor het ICT-domein van de groep. In het bijzonder geldt dat voor de doorontwikkeling en ontsluiting van Bovemij’s portalen viaBovag.nl en mijnOndernemersportaal.nl.

Marcel van de Lustgraaf komt over van verzekeringsmaatschappij Vivat, waar hij tien jaar werkte. In zijn meest recente rol was hij daar als General Manager DTC verantwoordelijk voor alle data-, technologie & change-activiteiten. Vivat is het moederbedrijf van onder meer Reaal en Zwitserleven. Er waren binnen Vivat voldoende verander- en transformatieactiviteiten waarmee hij aan de gang had kunnen gaan, zegt Van de Lustgraaf. “Toch heb ik ervoor gekozen als lid van de Raad van Bestuur actief bij te dragen aan de ontwikkeling van Bovemij.” Ceo René Leander van Bovemij omschrijft Van de Lustgraaf als “een verbindende persoonlijkheid die wij in staat achten de brug te slaan tussen technologie en business.”

Tags: ,

ABD opnieuw ‘Renault Dealer…Porsche Centrum Twente beste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties