fbpx
bekeken: 6682 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,79)

Marco van Beek wint autobedrijfverkiezing Bovag

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 oktober 2012, 15:13

Leestijd: < 1 minuut

De afsluiting van het jaarlijkse congres van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven stond dinsdagavond in het teken van de verkiezing Autobedrijf van het Jaar. In 1931 congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch pakte Autobedrijf Marco van Beek de titel. Het bedrijf uit Steenwijkerwold mag zich een jaar lang Autobedrijf van het Jaar noemen.

Directeur Marco van Beek: “Afgelopen tijd hebben we waanzinnig veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen. Er werd echt met ons meegeleefd in de strijd om deze eretitel te behalen. Mooi dat wij die een jaar mogen dragen, maar we hebben het niet voor niets gekregen. Het is loon naar werken. Klanten, medewerkers, collega’s: iedereen bedankt! Dit gaan we uitgebreid vieren.” Van Beek nam in 2008 het autobedrijf over van Gert Ruinemans en wijzigde in 2011 de naam.

De drie finalisten die het op het congres tegen elkaar opnamen zijn eind augustus geselecteerd door de vakjury uit tien genomineerden. Uiteindelijk heeft Marco van Beek de beste waardering gekregen van de vakjury, de mysteryshopper en van het congrespubliek. Garage van Altena werd tweede en Hommel Occasions trotse derde.

De winnaar van voorgaande editie is Autopunt Van Herpen.

Tags: , , , , ,

Intensieve samenwerking…Kapers op de kust voor uw…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties