bekeken: 593 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Mathijs van Leeuwen verlaat bestuur Focwa

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 mei 2020, 09:59

Leestijd: < 1 minuut

Na ruim negen jaar onafgebroken de branchevereniging mede te hebben bestuurd, neemt Mathijs van Leeuwen afscheid als bestuurslid van Focwa. In zijn plaats is Jeroen Baars unaniem door de de ledenraad benoemd als bestuurslid namens de schadeherstelketens.

Jeroen Baars (foto) is directeur/eigenaar van Schadenet Rijnders, een familiebedrijf met 10 vestigingen en 150 personeelsleden. Baars nam in 2012 de leiding over het bedrijf over van zijn vader. “Ik run een echt familiebedrijf, in een sector die sterk onderhevig is aan veranderingen. Dat betekent iets voor de wendbaarheid van mijn medewerkers en de keuzes die ik als bedrijfsleider moet maken. Met die opgedane kennis en ervaring wil ik een positieve bijdrage leveren aan de standpunten en dienstverlening van Focwa. Zo kunnen we ons samen met elkaar wapenen voor de toekomst.”

Afscheid

Vanwege de coronamaatregelen vindt het afscheid van Mathijs van Leeuwen en de inhuldiging van Jeroen Baars op een later moment plaats. Focwa-voorzitter Peter Brussel: “Met het afscheid van Mathijs van Leeuwen sluiten we bijna een decennium aan Focwa-geschiedenis af. Mathijs kent het reilen en zeilen van de sector en onze organisatie. Hij was erbij bij onze grootste tegenslagen en bouwde de afgelopen jaren mee aan de toekomst van onze vereniging. Hij is een zeer kundig bestuurder met een grote dossierkennis. Mathijs heeft ontzettend veel voor de vereniging en de hele schadesector gedaan en betekend. We zijn trots op Mathijs en zijn erg dankbaar voor zijn inzet.”

Column Adrie Valentijn:…Europese automotive sector…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties