bekeken: 2442 x
Waardeer dit artikel:
85 votes, average: 2,61 out of 585 votes, average: 2,61 out of 585 votes, average: 2,61 out of 585 votes, average: 2,61 out of 585 votes, average: 2,61 out of 5
(2,61)
(Inloggen is vereist)

Matthijs Verhaar directeur Profile

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 november 2016, 08:53

Leestijd: 1 minuut

Matthijs Verhaar (56) wordt per 1 januari 2017 algemeen directeur van Profile International. Hij volgt de in juni vertrokken Anthonie Zoomers op. Verhaar stapt over van de internationale, op bouw- en woningproducten gerichte handelsonderneming Fetim, war hij sinds mei 2000 directeur is. Voordien leidde hij Bouwmaat, een groothandel voor bouwmaterialen.

Matthijs Verhaar zegt in Veenendaal “een toekomstvaste organisatie” aan te treffen, “met een bewezen formule en een sterk merk. Een uitstekende voedingsbodem om op te bouwen. Ons doel is om te groeien in de particuliere markt.”

Job van der Have, bij Profile International voorzitter van de Raad van Commissarissen wijst op de ervaring en trackrecord van Verhaar als commercieel en algemeen directeur bij internationale retailbedrijven en franchiseorganisaties. “Hij heeft bovendien veel expertise op het gebied van de retail supply keten en is een echte ondernemer. Dat maakt hem de juiste man om Profile Car & Tyreservice te leiden.”

Robert Sinke, die vanuit de Raad van Commissarissen tijdens de search naar een nieuwe algemeen directeur de functie ad interim bekleedde, zal zijn zetel in de RvC weer innemen.

Tags: , ,

Rutte signeert Countryman…Roep om eenduidigheid…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties