bekeken: 2771 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,67)

Maxxis opent testcircuit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 20 november 2012, 09:42

Leestijd: < 1 minuut

In navolging van een aantal a-merken heeft Maxxis een eigen multifunctionele testlocatie voor autobanden gebouwd. Het bandenmerk realiseerde deze nieuwe locatie in Kunshan City in China, wat net buiten Shanghai ligt. Op 16 november was de officiële opening.

Maxxis investeerde ruim 150 miljoen dollar in deze moderne testlocatie van ruim 5,2 kilometer lang. De faciliteit bestaat uit meerdere testtrajecten en heeft een totale oppervlakte van 860.000 vierkante meter. Er kunnen tegelijk meerdere bandentests uitgevoerd worden bij onder andere hoge snelheden, op droog of nat wegdek en om de remwegcontrole te testen.
De testresultaten worden gebruikt om het productieproces verder te verbeteren en om nog milieuvriendelijkere banden te kunnen produceren.

Robert Lo, topman van Cheng Shin Tire and Rubber in China: “De ingebruikname van dit nieuwe testcircuit is de nieuwste stap in de ontwikkeling, productie en perfectionering van high-performance banden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en maximaal presteren onder alle omstandigheden.”

Tags: , , , , , , , ,

Recalls op RDW.nlGroup Auto-netwerk uitgebreid
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties