bekeken: 1166 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Mazda-dealer Freeroad koopt Leerentveld

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 28 maart 2017, 11:14

Leestijd: < 1 minuut

Freeroad, Mazda-dealer voor Almere en omliggende regio, neemt per 1 april a.s. de Mazda-dealeractiviteiten van Autobedrijf Leerentveld B.V. in Zwolle over van de huidige eigenaren, Berry en Patrick Leerentveld. Zowel het huidige team van medewerkers als de huidige locatie worden voortgezet – onder de naam Freeroad Zwolle.

De overname is volgens partijen tot stand gekomen “in goed overleg met importeur Mazda Motor Nederland.”

Freeroad is sinds 2009 Mazda-dealer en kwam in 2015 in nieuwe handen. De huidige eigenaren (Tim Brandt, Oscar van Veen en Marc-Paul Brandt) zorgden voor groei door meer focus te leggen op klanttevredenheid, ondernemerschap en digitaal. “Uiteraard zullen wij alle voordelen die de schaalvergroting met zich mee brengt uitrollen”, zegt Van Veen, “maar wij hechten vooral veel waarde aan lokale betrokkenheid bij ons bewerkingsgebied.”

Rolf van Rees Vellinga, directeur Sales & Network van Mazda Motor Nederland, vindt dat de directie van Freeroad zich vanaf de start in 2015 in Almere echt op de kaart heeft gezet. “De uitbreiding richting Zwolle is een logische en past binnen de netwerkstrategie van Mazda Motor Nederland.”

Tags: , , ,

Column Jos Veldhuisen:…46 procent autobezitters is…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties