fbpx
bekeken: 2475 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,72)

Mercedes-Benz start met Klantenvertellen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 maart 2016, 08:42

Leestijd: < 1 minuut

Mercedes-Benz Nederland start per direct met het reviewsysteem Klantenvertellen. De dealerreviews zullen op de websites van de dealers worden getoond, evenals op alle belangrijke occasionwebsites zoals Autotrack, Marktplaats, Autoscout24, Auto Trader en Autokopen.

In de huidige online wereld zijn bestaande en potentiële klanten alert op reviews. Goede en slechte prestaties van een onderneming liggen snel onder het vergrootglas. Consumenten baseren hun aankoopkeuzes bovendien steeds vaker op dergelijke reviews. Mercedes-Benz Nederland hecht grote waarde aan transparantie in de klanttevredenheid van dealerbedrijven en wil met Klantenvertellen aansluiten bij die consumentenbehoefte. 

Aanlsluiting

Jorg Roelofs, senior manager dealer development bij Mercedes-Benz Nederland: “Klantbeoordelingen zijn een belangrijk onderdeel van de Best Custumor Experience strategie van Mercedes-Benz Nederland. De implementatie van het reviewsysteem Klantenvertellen bij onze eerste pilot-dealers zijn prima verlopen. We gaan het op korte termijn implementeren.”

“De deelname van Mercedes-Benz Nederland en haar dealers is een prachtige toevoeging aan ons klantenbestand”, zegt Jeroen Wilborts, directeur Klantenvertellen. “Met de aansluiting van Mercedes-Benz maken nu bijna 3.000 autobedrijven actief gebruik van het reviewsysteem.”  

De dealerreviews worden eveneens geïntegreerd in de Facebookpagina’s van de dealers en getoond op detelefoongids.nl. Klantenvertellen is bovendien Google partner waardoor de ratings zowel in organische zoekresultaten als in Google advertenties worden getoond, de zogenaamde ‘gele sterren’. Hiermee worden importeur en haar dealernetwerk in staat gesteld hun online reputatie te versterken. En dat is van cruciaal belang.

Overigens organiseert op 22 maart aanstaande Automotive Insiders een Event, waarbij op basis van klantenreviews het beste schadeherstelbedrijf en de beste schadeherstelketen van ons land worden gekozen.

Tags: , , , , ,

Ex-medewerker VS beticht VW…Nieuw online…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties