bekeken: 1298 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Metalak Experience Rally voor goed doel

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 2 juli 2018, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

De eerste aflevering van de Metalak Experience Rally heeft zaterdag tienduizend euro opgeleverd. Met het initiatief steunde Spies Hecker’s leverancier van autolakken de actie Carolahelpt.nl. Daarbij gaat het om onderzoek naar immuuntherapie voor melanoompatiënten, door het Antoni van Leeuwenhoek-instituut.

metalak-experience-rallyDe tocht langs de Gelderse Vallei en door de Utrechtse Heuvelrug werd georganiseerd voor klanten en leveranciers. Hun inschrijfgeld kwam geheel ten goede aan de actie. De route voerde langs enkele Metalak Experience Centra – klanten die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, techniek en/of marktbenadering. Aan de rally deden 41 teams mee met uiteenlopende voertuigen. Variërend van een BMW M4 uit 2018 tot een Citroën DS 19 uit 1963.

Bewustzijn

Hans Musters, commercieel directeur Benelux: “Metalak is betrokken geraakt bij het verhaal van Carola. Ondanks haar eigen ziekte is zij een inzamelingsactie gestart. Haar doel: geld inzamelen voor onderzoek naar immuuntherapie. Metalak wil helpen dit mogelijk te maken. We willen niet alleen financieel bijdragen, maar ook meer bewustzijn creëren onder onze medewerkers en zakenrelaties. Daarom organiseren wij acties en evenementen zoals deze Metalak Experience Rally.”

Naast het bedrag dat met de toertocht is opgehaald, hebben diverse acties van Metalak nog eens tien mille opgeleverd, resulterend in een totale donatie van twintig mille.

Op de foto (vlnr): Carola van ’t Schip, Mark van ’t Schip en Sasha Kartoidjojo van de Antoni van Leeuwenhoek Foundation. 

Tags: , , , ,

CATL bouwt…Hans Bresser…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties