bekeken: 5340 x
Waardeer dit artikel:
290 votes, average: 2,62 out of 5290 votes, average: 2,62 out of 5290 votes, average: 2,62 out of 5290 votes, average: 2,62 out of 5290 votes, average: 2,62 out of 5
(2,62)
(Inloggen is vereist)

Mister Auto start bandenverkoop

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 februari 2016, 11:12

Leestijd: 1 minuut

De onderdelenwebshop Mister Auto start met de verkoop van banden. De van oorsprong Franse website – die overigens volledig in het Nederlands beschikbaar is – toonde in de eerste televisiereclame dat op een bijna agressieve wijze de consument wordt gezocht.

Al enige tijd is Mister Auto, tegenwoordig een dochter van PSA, actief met de online verkoop van onderdelen en accessoires. Forse kortingen, tot zestig procent voor gerenommeerde onderdelenmerken als Bosch, SKF en Mann.

We keken naar onderdelen voor een Ford Mondeo 2.0 liter diesel van drie jaar oud. Een complete set remblokken voor de beide voorwielen voor 40 euro per set, remschijven per stuk voor vier tientjes en Castrol motorolie 5W40 voor zes euro de liter. Consumentenprijzen die menig automanager doen gruwen.

De eerste winterbandenactie op de website is nu een feit. Vanaf 24,50 euro schreeuwt de webshop, maar dat is uiteraard voor een winterband die bijna niemand kan gebruiken. Opvallend is wel dat vrijwel alle merken banden worden aangeboden. Montageadressen ontbreken overigens.

Tags: , , , ,

Vernieuwde webshop voor MiniVrijwillige softwareupdate…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties