bekeken: 474 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Mitsubishi en NTT investeren in Here

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 24 december 2019, 09:59

Leestijd: 1 minuut

Mitsubishi Corporation en Nippon Telegraph and Telephone Corporation gaan samenwerken om de digitalisatie en structurele transformatie industrie breed te bevorderen. Onderdeel van de samenwerking is de oprichting van een joint venture (Coco Tech Holding), die 30 procent van de aandelen in Here Technologies moet verwerven.

Here verwelkomt de beide Japanse ondernemingen als investeerders in hun vooruitstrevende technologieën. Here is een platform dat locatiedata verwerkt. Het hoofdkantoor staat in Nederland. Wereldwijd werken er meer dan negenduizend mensen in 56 landen.

Platform

“We zijn verheugd Mitsubishi Corporation en NTT te verwelkomen als nieuwe strategische investeerders”, zegt Edzard Overbeek, ceo van Here. “We zijn enorm geïnspireerd door onze gesprekken. Mitsubishi Corporation en NTT delen onze visie om een autonome wereld voor iedereen mogelijk te maken en geloven in ons vermogen om ons locatieplatform te benutten voor het aangaan van grote wereldwijde uitdagingen zoals stedelijke congestie, inefficiëntie van de toeleveringsketen en duurzaam hulpbronnengebruik, om er maar een paar te noemen. We zijn vereerd om een rol te kunnen spelen in de digitaliseringsinitiatieven van Mitsubishi Corporation en NTT. Hun investering betekent ook dat we onze aandeelhoudersbasis verder diversifiëren dan automotive, wat belangrijk is gezien de aantrekkelijkheid en noodzaak van locatietechnologie in alle regio’s en industrieën.”

Aandelen

MC en NTT verwerven het belang door nieuwe aandelen te kopen en bestaande aandelen te verwerven van huidige aandeelhouders. Na afronding van de transactie heeft Here negen directe en indirecte aandeelhouders: Audi, Bosch, BMW Group, Continental, Intel Capital, Mitsubischi, Mercedes-Benz, NTT en Pioneer.

Sentury Tire investeert in…BMW en Daimler herstructureren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties