bekeken: 1010 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Mobility Service en Eneco sluiten deal

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 11 juni 2018, 11:34

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij Mobility Service Nederland heeft een overeenkomst gesloten met Eneco eMobility op het gebied van elektrisch laden.

Doel van de samenwerking is om elektrisch rijden aantrekkelijker en laagdrempeliger te maken voor zakelijke leaserijders. Door de samenwerking kunnen klanten van Mobility Service Electric bij het online bestellen van een leaseauto direct de benodigde laaddiensten meebestellen. Te denken valt aan een laadpas en een laadpunt. Eneco eMobility regelt vervolgens de installatie van het laadpunt en zorgt dat de klant snel en eenvoudig groene stroom kan ‘tanken’.

Passie

Beide bedrijven delen de passie om elektrisch rijden de nieuwe standaard te maken. Paul Harms, algemeen directeur Mobility Service Nederland: “Wij vonden het belangrijk een partner te vinden op basis van gedeelde waarden. Waar de passie voor elektrisch rijden niet alleen in woorden, maar ook in daden geleefd wordt. Dan kom je al snel in Rotterdam uit, de stad die er zijn slogan van maakte. Het team van Eneco eMobility bestaat uit enthousiaste professionals met een passie voor elektrisch laden en rijden.”

Tags: , , , ,

Leaseplan wordt leasepartner…BVA Auctions veilt inventaris…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties