bekeken: 10408 x
Waardeer dit artikel:
855 votes, average: 2,21 out of 5855 votes, average: 2,21 out of 5855 votes, average: 2,21 out of 5855 votes, average: 2,21 out of 5855 votes, average: 2,21 out of 5
(2,21)
(Inloggen is vereist)

Motorhuis sluit vier vestigingen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 februari 2015, 09:57

Leestijd: 1 minuut

Vanwege ‘aanhoudende moeilijke marktomstandigheden’ sluit Motorhuis deze week vier vestigingen. Het betreft de vestigingen Bemmel, Den Haag Goudlaan, Hillegom en Velsen. Daarbij zullen veertig medewerkers hun baan verliezen. Voor hen is een sociaal plan opgesteld.

Motorhuis telt twintig vestigingen en is onderdeel van Markeur, één van de grotere spelers op het gebied van automotive in Nederland. De reorganisatie is begin deze week bij het personeel aangekondigd.

Volgens de directie moet Motorhuis zich continue blijven aanpassen aan de veranderingen in de automarkt. ‘Deze week neemt Motorhuis afscheid van een aantal locaties. De autobranche is sterk veranderd en dat vraagt ook om veranderingen aan onze kant. Om continuïteit te kunnen bieden aan onze klanten verhuist Motorhuis haar activiteiten van enkele locaties’, valt op de website te lezen.

De sluiting van de vier vestigingen is eind deze week effectief. Klanten worden op de hoogte gebracht van de veranderingen.

Tags: , , , ,

Overlander levert hefbruggen…Inkoopcollectief Dyam stopt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties