bekeken: 2037 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

Multipart Garantie Nederland start met nieuw concept

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 oktober 2016, 12:20

Leestijd: < 1 minuut

Na ruim 30 jaar ervaring in het buitenland start het Duitse Multipart Garantie (na Oostenrijk en Zwitserland) nu ook in Nederland. Het bedrijf zal vertegenwoordigd worden door Roger Turlings, die na jarenlange ervaring in de automotive-sector en in de garantieverzekeringen, bekend is met de branche.

Turlings weet als geen ander, wat de problemen zijn, die autobedrijven op het gebied van garantie tegen kunnen komen. Hij zal ondersteund worden door een uitgebreid internationaal backoffice in Duitsland. Het garantieplan voorziet in het afdekken van garanties op het gebied van gebruikte auto’s, tuning en gas-inbouw. Bedrijven, die zich bij Multipart Garantie aansluiten, kunnen bij gunstige cijfers een deel van de door hun vooraf betaalde garantiepremie terugkrijgen. Garantie is mogelijk voor zes, twaalf of 24 maanden en er bestaat géén wachttijd of eigen risico. Bovendien kan er gekozen worden uit een basispakket en een plus-pakket. Duidelijkheid staat bij Multipart naar eigen zeggen voor alles, dus geen kleine lettertjes en onduidelijke zinnen.

Deelnemende autobedrijven ontvangen accountgegevens voor de website en kunnen zelf, een verkochte of gemodificeerde auto aanmelden. Op deze website is het ook mogelijk eigen garantiestatistieken in te zien op basis van merk, afleverdatum, onderdeelgroep en kilometerstand. Ook kunnen garantieformulieren besteld worden en schademeldingen worden doorgegeven. Multipart voorziet dus in een compleet nieuw concept, waar autobedrijven gemakkelijk mee kunnen werken en dat voor autobedrijven pure winst op kan leveren. De kick-off heeft plaats tijdens Autoprof Hardenberg op 18 oktober, waar de spelregels aan autobedrijven worden uitgelegd. Tevens kunnen autobedrijven zich hier aanmelden als servicepartner.

Tags: , ,

Automotive Ronald Morien…Powerplay, met soms plek voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties