bekeken: 868 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Munsterhuis sluit aan bij autodeelplatform Fetch

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 17 juli 2019, 14:56

Leestijd: < 1 minuut

De Twentse merkdealer Munsterhuis heeft zich aangesloten bij het autodeelplatform van Fetch Car Sharing, dat zijn oorsprong eveneens in Twente heeft.

“Munsterhuis heeft een bijzonder goede naam, mooie merken, een betrouwbaar team en dezelfde waarden. Het is voor ons een ideale samenwerkingspartner op velerlei gebied”, aldus René Viscaal van European Lease Company, het moederbedrijf van Fetch. “Autodelen staat dan wel volop in de belangstelling, voor heel veel organisaties blijft het nog een grote en spannende stap om haar mobiliteit in handen van apps zoals de onze te leggen. Dat kan alleen maar als er betrouwbare professionals als die van Munsterhuis achter staan om de diensten aan te bieden.”

Milieu

De eerste auto’s van Munsterhuis zijn al uitgerust met de systemen van Fetch en worden binnenkort neergezet bij klanten. De elektrische deelauto’s passen in het streven van klanten om de carbon footprint zo ver mogelijk terug te brengen. Herald Oude Hendrikman, algemeen directeur van Munsterhuis: “Dankzij de deelauto’s van Munsterhuis en de technologie van Fetch komt duurzame automobiliteit voor alle medewerkers van onze zakelijke klanten binnen bereik en wordt het milieu minder belast. En dat is uiteindelijk waar iedereen baat bij heeft.”

Tags: , , ,

Europese autoverkopen -3,1…Mengmachine als mirakel
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties