bekeken: 3782 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Nieuwbouw Elgersma klaar

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 november 2011, 12:15

Leestijd: < 1 minuut

Distributeur in automotive producten en diensten Elgersma is vanaf 14 november gehuisvest in haar nieuwe pand in Vianen, naast de A27. De bouw is in mei dit jaar gestart. De logistieke ruimte is verdubbeld en er is veel meer kantoorruimte, zodat alle verschillende afdelingen nu op één locatie ondergebracht kunnen worden.

“Vier jaar geleden hebben we onze strategie omgegooid”, aldus Sybolt Rodenhuis, directeur van Elgersma. “Hierdoor zijn wij flink gegroeid en kampen we op onze huidige locatie met ruimtegebrek. Onlangs hebben wij de automatisering bij Elgersma volledig vernieuwd. En met het nieuwe pand maken we de volgende stap in de verdere expansie van ons bedrijf.”

Een ander voordeel is dat logistiek partner Parts Express aan de overkant is gevestigd, eveneens in een nieuw pand. “Hierdoor hebben we de mogelijkheid om samen door te groeien. En omdat we zo dichtbij elkaar zitten, beschikken we nu over een meer flexibele aanvoerlijn, waarmee we beter met pieken in de vraag om kunnen gaan. We kunnen veel sneller schakelen en hebben nu ook de flexibiliteit in onze logistiek die we zochten”, vertelt Rodenhuis.

De verhuizing naar het nieuwe pand gaat op vrijdag 11 november van start en moet op de maandag 14 november geheel zijn afgerond. Op dit moment is Elgersma nog gevestigd in een groot bedrijfsverzamelgebouw in IJsselstein.

Tags: , , ,

Mega-order Pon voor Maha en…Recall voor 550.000 Toyota's
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties