fbpx
bekeken: 3026 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,79)

Nieuwe Christ-systemen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 april 2011, 13:47

Leestijd: < 1 minuut

Christ Wash Systems viert dit jaar haar 25-jarige jubileum en heeft vele nieuwe producten op de markt gezet als portaalwasinstallaties, de gepatenteerde knikborstel, de nieuwe kunststof platenband, de extra zijkantdroging voor bestelauto’s en het nieuwe borstelmateriaal Sensotex Premium.

Op Autovak RAI 2011 heeft Christ een aantal nieuwe producten tentoongesteld, zoals het nieuwste model carwash Sirius C-16 voor het onderste segment. Dit nieuwe concept zorgt voor een lager stroomverbruik. De contourvolgende dakdroger is uitgebreid met twee zijdrogers.

De tweede generatie van de Primus C-150 heet C-169 en heeft een extra zijdrogersysteem, dat nieuw in de portaalvoet geïntegreerd is. De dakdroger is technisch geoptimaliseerd en het wassysteem draag het Greenline-label vanwege hogere milieuvriendelijkheid. Daarnaast heeft het onder meer een roterende onderbodemwasser, hoge druk rondom met 85 Bar en diverse betaalmogelijkheden.

Op Autovak is ook de nieuwste wasstraat gepresenteerd, de Christ Hybrid Express, die volledig van RVS voorzien is en hydraulisch aangedreven. Deze straat is energiezuiniger dan zijn voorgangers en heeft een kunststof platenband waar wielen tot 360 mm breed op kunnen. Verder zijn er minder slijtdelen ingebouwd en zijn er aanpassingen gedaan zodat velgen/wielen en wielophanging minder kunnen beschadigen.

Tags: , , , , ,

Bochane Arnhem Hyundai Dealer…Achmea adviseert Glasgarage
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties