bekeken: 2050 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe eigenaar autoschade Gebr. de Zeeuw

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 21 december 2018, 11:36

Leestijd: < 1 minuut

Sander (32) en Timo (28) van Leeuwen nemen op 2 januari in Naarden ASN Autoschadebedrijf Gebr. de Zeeuw over. Vader Bram van Leeuwen (60) ondersteunt zijn zoons als schademanager.

Sander en Timo van Leeuwen traden na de middelbare school in dienst bij een schadeherstelbedrijf in Amersfoort. Nu staan ze zelf aan het roer van een  onderneming. “Onze droom komt uit en daar zijn we ontzettend blij mee”, zegt Timo van Leeuwen. “Via via hoorden we dat de gebroeders De Zeeuw (die hun bedrijf dertig jaar leidden) wilden verkopen. We zijn gaan praten en vanaf het eerste moment was er een klik. Dat krijg je als broers onder elkaar, ook al ben je geen familie.”

Succes

Nadat beide partijen het eens waren geworden, hebben de aanstaande nieuwe eigenaren twee maanden samengewerkt om het bedrijf, de medewerkers en de klanten te leren kennen. Na de overname verandert de bedrijfsnaam “voorlopig” niet. Timo van Leeuwen: “De gebroeders De Zeeuw hebben met hart en ziel aan hun onderneming gewerkt en er een succes van gemaakt. We zijn in alle opzichten in een gespreid bedje beland. Wij gaan hierop voortbouwen.”

V.l.n.r: Jacco de Zeeuw, Arjen de Zeeuw, Sander van Leeuwen, Timo van Leeuwen.

Tags: , , , , ,

Stern: 50 procent minder…Van Sprundel Mobiliteit wordt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties