bekeken: 4001 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Nieuwe formule: TOP Merkspecialist in Opel

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 20 februari 2020, 10:00

Leestijd: < 1 minuut

TOP Merkspecialist, zo heet de nieuwe, in Opel gespecialiseerde merkformule van ABC Automotive. Deze week worden de handtekeningen gezet onder de eerste drie overeenkomsten.

De namen van de toetreders worden binnenkort bekendgemaakt. De deelnemers gaan per 1 mei officieel van start, met een naar eigen behoefte samengesteld huisstijlpakket. Ook de website www.topmerkspecialist.nl is dan live. “Autobedrijven met een specialisatie in Opel die zich willen aansluiten bij TOP Merkspecialist zijn van harte welkom”, zegt formulemanager Raymond Crezee. “Wij zorgen voor een eigen website, uitgebreide publiciteit en promotiematerialen, training en opleiding. En onze SEO-specialisten zorgen voor optimale vindbaarheid.”

Inkoopcondities

Met meer dan 120 deelnemers in Nederland en België zegt ABC Automotive, actief sinds 2002, scherpe inkoopcondities te kunnen realiseren. Merkspecialisten hebben volgens Crezee een grote mate van vrijheid ten opzichte van formules die hun basis hebben in onderdelenverkoop. Vetos (Toyota), PCA (Peugeot en Citroën) en MBSG (Mercedes-Benz) zijn de andere merkformules van ABC Automotive.

Tags: , , ,

Minder auto’s naar sloop,…Auto Flevo is Audi-dealer van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties