fbpx
bekeken: 1335 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,62)

Nieuwe samenwerking Opel en Cargarantie

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 november 2016, 11:25

Leestijd: < 1 minuut

Opel Nederland en Cargarantie hebben een samenwerking afgesloten en een gemeenschappelijke verzekering ontwikkeld. Zo is er Opel Nieuwe Auto’s tegen reparatiekosten, de garantie Opel Young Occasions en de Opel Occasions garantieformule.

Zowel bij de reparatiekostenverzekering voor nieuwe auto’s, als de garantie voor occasions en jonge occasions gaat het om een complete dekking, die ook alle elektronische en mechanische onderdelen omvat. Typische slijtageonderdelen (waaronder banden) blijven uitgesloten. Bij reparatie neemt Cargarantie de loon- en materiaalkosten volledig voor haar rekening, zonder dat de eigenaar vooruit hoeft te betalen.

Voor nieuwe auto’s kan Opel een tweejarige fabrieksgarantie afsluiten en binnen de eerste 40.000 kilometer. Er zijn twee productvarianten: één voor wie veel kilometers rijdt en één voor wie minder kilometers maakt.

Het garantieconcept Opel Young Occasions kan zonder kilometerbeperking worden afgesloten voor een looptijd van 12, 24 of 36 maanden. De garantieformule Opel Occasions geldt voor tweedehands Opels en kan bij de verkoop worden afgesloten. Auto’s tot maximaal acht jaar oud en met een totaal van 160.000 kilometer kunnen gedurende twaalf maanden garantie krijgen. Voor auto’s die tijdens de eerste zeven jaar worden verzekerd, is een looptijd van 24 maanden mogelijk.

Tags: , ,

Nieuwe ceo voor Bosal…Ook klantnamen in nieuwe Lease…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties