bekeken: 3178 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Nieuwe toetreders netwerk PCA

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 25 augustus 2017, 13:08

Leestijd: < 1 minuut

Merkspecialistenclub PCA (Peugeot, Citroën) meldt een aantal nieuwe toetreders. Daarmee telt PCA momenteel 36 Nederlandse en zes Belgische dealers. Met nog vijf aankomende ex-Peugeot- en -Citroën-bedrijven zijn al afspraken gemaakt. Al met al verwacht PCA begin 2018 ruim vijftig leden te hebben.

De nieuwe gezichten zijn: Garage Cats (Witmarsum, voormalig Peugeot-dealer), Auto Zijp (Heerhugowaard, voormalige Citroën dealer), Garage v.d. Sype (Mere, België, afbouwend Peugeot- reparateur maar ziet mogelijkheden met Citroën). Bij de Toyota-/Lexus-specialisten (Vetos) staat de teller sinds de komst van Auto-NU (Urk) op 21. Het bedrijf bevindt zich in het voormalige Urker Toyota-dealerbedrijf van Bakker.

Autoservice Netwerk

Alle Vetos- en PCA-leden treden automatisch toe tot de merkonafhankelijke formule Autoservice Netwerk (Auto SN). Deze heeft landelijke afspraken gemaakt met de zakelijke (lease-)wereld , maar het label wordt ook gebruikt om universele aanbieder te zijn van apk en onderhoud. Door de groei van PCA en Vetos bestaat Auto SN inmiddels uit 63 leden.

Nieuwe site

Aanwas van niet-Vetos- c.q. PCA-leden is echter ook aanstaande. Eind september gaat de nieuwe Auto SN-website live. Alle leden hebben daar eigen pagina’s en tonen er hun occasions, resulterend in een totaaloverzicht van bijna duizend tweedehands voertuigen. Met de aftrap van de site begint ook de actieve werving van ‘vrije’ leden. Eind 2018 verwacht Auto SN meer dan honderd leden te hebben.

De vandaag verschenen nieuwe editie van Aftersales Magazine bevat een reportage over PCA-deelnemer Mobiliteitscentre Bruijnen.

Tags: , , , ,

Volkswagen ziet…Rechter VS: 40 maanden cel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties