bekeken: 3682 x
Waardeer dit artikel:
734 votes, average: 2,72 out of 5734 votes, average: 2,72 out of 5734 votes, average: 2,72 out of 5734 votes, average: 2,72 out of 5734 votes, average: 2,72 out of 5
(2,72)
(Inloggen is vereist)

Nieuwe voorzitter ECSA

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 mei 2011, 07:38

Leestijd: 1 minuut

Op de onlangs gehouden ECSA-bestuursvergadering is Siem Kroonenburg gekozen tot voorzitter van de overkoepelende merkspecialisten vereniging. De ECSA vertegenwoordigt op dit moment de Vetos, PCA en VSR en behartigt de belangen van de niet gebonden merkspecialist.

Het dagelijks bestuur van de ECSA bestaat nu uit Siem Kroonenburg als voorzitter namens VSR, Leo de Kort als penningmeester namens Vetos en Gerard Linden als secretaris namens PCA.
ECSA is de laatste tijd vooral actief geweest in de Brusselse lobby voor vrije technische info en testgereedschappen en heeft mede bijgedragen aan de discussie en regels zoals deze nu zijn verwoord.

De scheidende voorzitter John Jasper trekt zich niet alleen terug uit het bestuur van de ECSA, maar ook uit het bestuur van de PCA. Siem Kroonenburg gaf in zijn dankwoord richting John Jasper aan dat de gedrevenheid van hem zal worden gemist, maar dat het nieuwe bestuur er alles aan zal doen om de vaart erin te houden.

Tags: , , ,

BMW start onderdelenhandel op…Gratis aircocheck-campagne
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties