KwikFit vijftig jaar jong

Op 16 april 1971 opende Tom Farmer het eerste KwikFit-filiaal in het Schotse Edinburgh, waar aan de McDonald Road toen geen fastfood-, maar een fastfit-bedrijf verscheen. Vandaag bestaat KwikFit dus op de dag af vijftig jaar en al zullen velen het graag ontkennen, de fastfitter heeft voor een structurele verandering van de onderhoudsmarkt gezorgd.

Verder lezen

Alleen in Nederland dalen autoverkopen in maart

In maart 2021 zijn de registraties van nieuwe personenauto’s in de Europese Unie met 87,3 procent gestegen ten opzichte van vorig jaar, wat natuurlijk alles te maken heeft met de coronamaatregelen die in maart 2020 werden genomen. Nederland is het enige land in de EU waar in maart 2021 minder auto’s werden verkocht dan in maart 2020.

Verder lezen

Met Nissens klaar voor het aircoseizoen

Elk jaar opnieuw zorgt Nissens Automotive ervoor dat het ruime assortiment essentiële airco-onderdelen klaarligt in de schappen van de distributeurs, voordat het drukke aircoseizoen aanbreekt. Net als in de afgelopen jaren heeft het onderdelenprogramma van Nissens weer veel nieuws te bieden om de recentere en meest populaire voertuigmodellen te dekken.

Verder lezen