Uit handen van Prins Maurits van Oranje zijn dinsdagmiddag de eerste certificaten uitgereikt van de training Veilig werken aan elektrische & hybride voertuigen van opleidingsinstituut Innovam. Maurits overhandigde de certificaten aan technici van Renault en Nissan autobedrijven.

Technici van autobedrijven zijn volop aan het trainen voor de komst van elektrisch aangedreven auto’s, die vanaf 2011 op de markt verschijnen. Renault en Nissan Nederland hebben de primeur van de eerste uitgereikte certificaten van de training Veilig werken aan elektrische & hybride voertuigen. Volgend jaar brengen Renault en Nissan als een van de eerste autofabrikanten diverse elektrisch aangedreven auto’s op de markt.

Maurits van Oranje is voorzitter van het Formule E Team, een samenwerkingsverband van de overheid, het bedrijfsleven en instellingen dat elektrisch rijden in Nederland stimuleert. "Binnen 6 maanden is een training ontwikkeld waarin alle aspecten zijn getackeld. De resultaten zijn er naar, mede dankzij gedreven cursisten die in deze beginfase bereid waren om de handen uit de mouwen te steken", aldus de Prins van Oranje.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties