Hella Gutmann Solutions heeft een nieuw product gelanceerd binnen de Mega Macs-lijn. Het betreft een software-oplossing voor werkplaatsen die op service georiënteerd zijn. Het maakt gebruik van de standaard hardware die al aanwezig is in de werkplaats, ongeacht of het een computer, laptop of tablet (Windows) is.

“Foutcodes uitlezen en wissen, het uitvoeren van service resets en diverse basisinstellingen kunnen vanaf nu heel gemakkelijk worden uitgevoerd met de werkplaatscomputer. Installatie en gebruik van het programma is eenvoudig, net als het coderen van diverse systemen aan het desbetreffende voertuig. De communicatie met alle voertuig ECU’s verloopt draadloos. Er kunnen ruim veertig voertuigmerken mee geserviced worden”, aldus Hella over het nieuwe product.

Licentie

Samen met Mega Macs PC ontvangt de gebruiker één jaar onbeperkt toegang tot alle functies. Na afloop van de licentie kunnen alle basisfuncties, zoals het lezen en wissen van foutcodes en het uitvoeren van serviceresets, volledig worden blijven gebruikt.
In de toekomst zal ook een licentie leverbaar worden om de mega macs PC te kunnen gebruiken voor het flashen van ECU’s. De PC VCI stekker is al voorbereid voor de Pass Thru-technologie. Deze licentie zal uiterlijk april 2013 beschikbaar zijn.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
15 juli 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties