Om hun communicatiebereik te vergroten en gebruik te kunnen maken van de middelen van Auto Trader, heeft Renault Nederland ervoor gekozen om een overeenkomst met de online automarktplaats aan te gaan.

Jan Wouter Kleinjan, algemeen directeur van Auto Trader: “Onze bereikcijfers, middelen en strategie om als partner op te treden binnen de automotivebranche zijn voor dealerbedrijven en dealerholdings doorslaggevend in de keuze voor Auto Trader.” Ron op den Velde, occasionmanager van Renault Nederland wil samen met Auto Trader het online publiek met haar gebruikte auto’s zien te bereiken. “Auto Trader heeft in een kort tijdsbestek laten zien dat ze een stap heeft gemaakt naar professionalisering binnen de online automotive markt. Dit heeft geresulteerd in goede bereikcijfers.”

Het partnership omvat, naast het aansluiten van het netwerk, een uitgebreid online mediaplan. Consumenten die een Renault zoeken binnen de Auto Trader portal worden ontvangen in de Renault-huisstijl. Ook heeft Renault verschillende bannerposities vastgelegd, zodat het merk Renault en het label Renault topoccasions maximaal bij de consument onder de aandacht worden gebracht.

Auto Trader won in juni nog de zilveren Esprix voor haar campagne rondom de introductie van Trader Dashboard.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties