PMA Groep (Positive Mental Attitude) en The Alwaysbemobile Company hebben op 5 juni een samenwerkingscontract ondertekend om elkaars diensten te versterken.

Arthur Bouw, directielid PMA Groep: “Wij willen onze relaties aanvullende producten en diensten aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen. The Alwaysbemobile Company biedt voor automobilisten het hele spectrum aan services. Banden, onderhoud, APK tot ruitschadeherstel aan toe en alles digitaal ontsloten. Daarom hebben wij voor hen gekozen. We beginnen met het aanbieden van de Nationale APK-Autobon, speciaal in het kader van Vaderdag.”

Schadesturing

Op termijn is het de bedoeling dat Alwaysbemobile ook haar schadebedrijven mag verblijden met klanten van PMA. “We hopen in de toekomst meer schades en ruitschades te mogen gaan herstellen en gecombineerde diensten aan te aanbieden via PMA. De ontwikkeling hiervan is echter wel mede afhankelijk van partners waar PMA mee samenwerkt en die de sturing bepalen”, legt Michael Huis uit, directielid van The Alwaysbemobile Company.

PMA heeft intussen meer dan 650.000 relaties en beheert onder andere het grootste collectieve ziektekostencontract in Nederland met meer dan 350.000 verzekerden.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties