Autolease Groningen, Lease Quality, ProfiLease, Van Mossel Leasing en V&M Leasing laten met ingang van vandaag de eigen naam los. Ze gaan verder onder één gezamenlijke merknaam: Van Mossel Autolease.

Het nieuwe bedrijf valt, net als dat de zelfstandige bedrijven dat deden, onder International Car Lease Holding (ICLH), de leaseholding van de Van Mossel Automotive Groep. Daarmee zijn er binnen International Car Lease Holding drie autoleasemerken actief: DirectLease, J&T Autolease en Van Mossel Autolease.

Doorgroeien

De samenvoeging bundelt de gezamenlijke middelen en diensten, een maatregel die beoogd is om te kunnen doorgroeien. Het nieuwe Van Mossel Autolease heeft een wagenpark van ruim 35.000 voertuigen. Het totale wagenpark van ICLH bestaat uit ruim 60.000 voertuigen. Volgens Armand van Veen, algemeen directeur van International Car Lease Holding, ontstaat nu “de perfecte combinatie, die het bedrijf veel nieuwe mogelijkheden biedt om een echte landelijke speler te zijn met regionale kracht op het gebied van automobiliteit.” Om te illustreren “dat het ons menens is met regionale aanwezigheid”, wijst Van Veen op de aanstaande uitbreiding van het netwerk. “In de komende weken opent Van Mossel Autolease ook vestigingen in Zwolle, Hengelo en Weert.”

Directlease

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep, voegt daaraan toe dat J&T Autolease en Directlease zelfstandig blijven opereren. “Waar Van Mossel Autolease heel diep geworteld is in het Van Mossel dealernetwerk, ligt de kracht van het universele J&T Autolease met name in het bieden van kwaliteit, maatwerk en duurzaamheid. Directlease blijft dé online prijsaanbieder voor zowel de particuliere- als zakelijke leaseklant.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
1 mei 2024
Meest bekeken berichten
Recente Reacties